info@tandartsenpraktijkkeur.nl · 0592-314994

Betalingen

Uw zorgrekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. De verzekeringsmaatschappij betaald Infomedics voor het verzekerde deel. Infomedics stuurt u een rekening voor het resterende bedrag. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Om het milieu te sparen zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze processen. Om die reden verstuurd Infomedics de facturen digitaal. U ontvangt de factuur op het e-mail adres dat bij ons bekend is. Na het uitvoeren van de extra controle (sms verificatie) kunt u uw rekening downloaden en betalen.

In verband met de wet op de privacy zullen personen vanaf 18 jaar de nota op hun eigen mail adres ontvangen (tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven bij de assistente) en dienen zelf zorg te dragen voor tijdige betaling aan Infomedics.

Behandelingen tijdens de spoeddienst geschieden uitsluitend tegen contacte betaling.

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900  lokaal tarief.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.